Benvingut a tothom que es dispose a cercar en aquest blog! Som 2am2: Ángela Jorro, Antoni Gonzàlvez, Miriam Carrasco i Míriam Segarra i hem creat aquest blog amb la finalitat de recollir i reflectir totes aquelles experiències i practiques realitzades a l’assignatura de Disseny dels Processos Educatius en la Educació Primària. Per contextualitzar l’assignatura, hem de saber que aquesta es centra en conèixer, comprendre i analitzar tots aquells conceptes relacionats amb la matèria d’estudi i reflectir-los en esquemes conceptuals estructurats i integrar, al seu torn, els conceptes i teories en un mateix cos coherent i sòlid de coneixements que siguen útils per poder consultar-los en qualsevol moment, tant com estudiants de Magisteri, com a docents.

El nostre acomiadament!!

Ha arrivat el dia!! Aquesta es l’última publicació que podem fer perquè hem d’entregar aquest blog per a què Ferran ens avalue.

Hens acomiadem de la millor manera possible ja que a banda d’haver aprés a utilitzar WordPress, aquesta pràctica grupal ens ha servit molt per a repasar de manera més divertida tot allò que hem treballat en classe.

Esperem que a tots vosaltres també us haja agradat cadascuna de les entrades que hem fet i que us ajuden per a estudiar, de la mateixa manera que a nosaltres.

Salutacions del grup 2am2!!!

Anuncios

Comentarios en: "El nostre acomiadament!!" (1)

  1. De qui és aquest vídeo ? A la xarxa al final tot se sap https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3HGAvX0gdA8

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

Nube de etiquetas

A %d blogueros les gusta esto: